CREDIT24 ON LOISTAVA VIPPI KENELLE TAHANSA

credit24review

Asiakaspalvelun tiedot

Sähköposti:
asiakaspalvelu@ipfdigital.com
Puhelinnumero:
0800 144 344

Aukioloajat:

Arkisin
klo 9-17
Viikonloppuna
klo Suljettu

Sisällysluettelo

Kuka voi saa vipin Credit24:ltä?

Credit24:ltä voi hakea vippiä kuka tahansa yli 19 vuotias Suomen kansalainen, jolta löytyy myös vakituinen kotiosoite Suomesta. Lisäksi sinulta vaaditaan tottakai kunnossa olevia luottotietoja.

Miten haen vipin?

Credit24:n kautta on erittäin helppo hakea vippiä, sillä sen sivustolta löytyvä lainalaskuri on varmasti yksi markkinoiden parhaimmista ellei jopa paras. Lainalaskurin avulla valitset sinulle parhaan vipin ja tämän jälkeen voit jättää lainahakemuksen tunnistautumalla palveluun nettipankkitunnustesi avulla. Tämän jälkeen sinun tulee ainoastaan odottaa hyväksytäänkö lainahakemuksesi vai ei.

Lainahakemuksen tekeminen on ilmaista, totta?

Totta, lainahakemuksen tekeminen on aina täysin ilmaista sinulle.

Lainahakemukseni hylättiin, mutta minulle ei ilmoitettu mitään syytä

Lainapalveluilla ei ole velvollisuutta ilmoittaa lainahakemuksen hylkäämiseen johtavaa syytä. Tästä syystä onkin paras suunnata kyseisen lainapalvelun sivustolle ja katsoa sieltä yleisimmät syyt lainahakemuksen hylkäämiseen. Lähes tulkoon aina löydät sieltä syyn mikä on johtanut sinunkin lainahakemuksen hylkäämiseen.

#CREDIT24 VIPPI

Credit24 on erittäin kansainvälinen toimija, joka toimii useassa eri maassa ympäri Euroopan. Credit24:n taustalla toimii jo vuonna 2005 perustettu MCB Finance Finland oy. Kyseinen yhtiö pitää Suomessa palkkalistoillaan noin 10 – 20 henkilöä.

Credit24:n ehdoton vahvuus on sen erittäin selkeät sivustot sekä loista lainalaskuri, jolla sopivan lainan löytyminen on erittäin helppoa sekä läpinäkyvää. Tämä laskuri kertoo samantien vipistä koituvat kulut ja näin ollen sinun on erittäin helppoa vertailla eri kokoisia vippejä sekä niistä koituvia kuluja. Jo tämän takia suositellemme Credit24-lainapalvelua ihan kenelle tahansa, joka haluaa luotettavaa sekä edullista vippiä. Credit24 onkin yksi markkinoiden edullisimmasta vipeistä monissa eri hintaluokissa.

Credit24 vippituotteet

Credit24 mainostaa olevansa markkinoiden halvimpia vippejä ja tässä tapauksessa sen sanoma kertookin totuuden. Credit24 on toden totta erittäin edullinen vippi ja se ei ole sitä ainoastaan yhdessä hintaluokassa, vaan se pystyy tarjoamaan kilpailukykyisiä hintoja useammassa eri hintakategoriassa.

Se tarjoaakin asiakkaidensa käyttöön 6 erilaista luottorajaa, jotka vaihtelevasta 250:sta 3000:n euroon. Näiden vaihtoehtojen joukosta löytyykin varmasti hyvä vaihtoehto ihan kenelle tahansa. Credit24 tarjoaa myöskin erittäin monipuolisia takaisinmaksuaikoja kaikkiin lainatuotteisiin.

Luottoraja onkin erittäin joustava lainatuote, sillä sen avulla sinulla on aina käytössäsi haluamasi summa pahan päivän varalle. Maksat siitä kuitenkin kuluja vain siinä tapauksessa, että otat sen käyttöösi. Näin ollen voit vaikka ottaa useamman vipin kuukaudessa kunhan et vain ylitä luottorajaasi. Voit tehdä lainahakemuksen Credit24:lle milloin tahansa täysin ilman kuluja.

Hinnat

Kuten sanottu, niin Credit24 on erittäin edullinen vippi. Se onkin edullisin vippi heti kuluttomien vippien jälkeen. Kuluttomat vipit saat ainoastaan kuukaudeksi, joten jos haluat vähän enemmän takaisinmaksuaikaa niin Credit24 on sinun ratkaisusi. Se tarjoaa erittäin kohtuullisen hintaisia vippejä toimivasti sekä nopeasti. Älä siis enää aikaile turhia vaan hae oma vippi Credit24:ltä.