Everyday lainapalvelusta edullista vakuudetonta lainaa

everydayreview

Asiakaspalvelun tiedot

Sähköposti:
asiakaspalvelu@everyday.fi
Puhelinnumero:
010 2171 011

Aukioloajat:

Arkisin
klo 8-16
Viikonloppuna
klo Suljettu

Sisällysluettelo

Kuinka suuren vipin Everyday myöntää?

Everydayn vipit vaihtelevat 20:sta eurosta 2000:en euroon. Takaisinmaksuaikaa on tarjolla lainasta riippuen 1-6kk.

Kuinka voin hakea itselleni vipin?

Vipin hakeminen onnistuu kätevästi Everyday.fi:n kotisivujen kautta. Siellä voit tehdä kätevän sähköisen lainahakemuksen, johon saat normaalisti vastauksen vain muutamassa minuutissa. Everyday maksaa vippinsä joka päivä klo 8:00 – 22:00 aikavälillä. Lainahakemuksen voit kuitenkin jättää milloin tahansa.

Mitä lainahakemuksen tekeminen maksaa?

Lainahakemuksen tekeminen on kaikissa tilanteissa täysin maksutonta.

Miksi minulle ei myönnetty haluamaani vippiä?

Tähän emme voi antaa yksiselitteistä vastausta, sillä vipin hylkäämiseen voi olla useita eri syitä. Lainapalvelu ei normaalisti ilmoita sinulle hylkäämiseen syytä, mutta voit koittaa etsiä heidän sivustoltaan yleisimpiä syitä vipin hylkäämiseen. Sieltä löydät normaalisti syyn miksi sinunkin vippihakemus on hylätty.

Everyday vippi

Everyday kuvaa itseään luottokorttina lompakossa ja sitä se toden teolla onkin. Tämän tarjottavan vipin maksimisuuruus on 2000€. Everydayn takana toimii jo vuodesta 2005 lähtien pikavippimarkkinoilla toiminut OPR Vakuus Oy. Kokemusta löytyy siis jo yli 10 vuoden verran ja työntekijöitä yhtiöllä on Suomessa noin 23 kappaletta.

Simppeliä sekä miellyttävää vippiä

Everydayn sivustot miellyttävät ainakin meidän silmäämme ja mikä parasta sen sivusto on erittäin simppeli sekä helppokäyttöinen itse vipin hakemiseen. Heti etusivulla silmiesi eteen paukahtaa lainalaskuri, jonka avulla oman vipin hakeminen on lastenleikkiä. Laskuri ilmoittaa vipistä koituvat kulut kuukausittain, joten mikäli haluat samantien saada tietoosi vipin lopulliset kulut, niin joudut kaivamaan esiin myös oman laskimesi. Everydayn sivuilta löytyy myös hinnasto suurimmalle osalle lainasummia. Sivustolta löytyy myös kattava Yleiset Kysymykset-osio, josta löytyy vastaus lähes kaikkiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Jos joka tapauksessa päähäsi jää pyörimään joitain kysymyksiä, niin voit ottaa yhteyttä Everydayn asiakaspalveluun joka on auki joka päivä klo 8 – 22. Yhteydessä voit olla joko sähköpostilla tai puhelimella.

Everyday vippi

Everydayn päätuotteeksi on nimetty käyttöluotto, joka tarkoittaa käytännössä 2000€:n summaa, joka on vapaassa käytössäsi missä ikinä menetkään. Tästä 2000€:n summasta voit milloin tahansa nostaa haluamasi summan 15:% nostopalkkiolla. Korkokuluja kyseisestä summasta ei koidu kunhan vain maksat summan takaisin 45vrk kuluessa.

Sinun on kuitenkin mahdollista maksaa summa myös pienemmissä erissä, mutta luonnollisesti tällöin vipin kuluihin lisätään myös korkokulut. Kaikissa tapauksissa voit maksaa lainasi takaisin kokonaan heti kun se sinulle vain sopii. Vipinhakeminen onnistuu helposti nettipankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Everyday hinnasto

Hakiessasi vippiä evedaylta sinulta ei veloiteta mitään kiinteitä vuosi- saati kuukausimaksuja. Ainoat kulut tulevat 15% nostopalkkiosta mikäli maksat vipin takaisin 45vrk:n sisällä sen ottamisesta. Pidemmillä maksuajoilla sinulta veloitetaan myös korkokuluja.

Everyday onkin erittäin selkeä lainatuote kun lainantarve ei ylitä 45 vrk:n takaisinmaksuaikaa. Tällaisessa tilanteissa sinun on erittäin helppo laskea vipin hinta.

Mikäli haluat erittäin selkeää sekä päteväksi todettu vippiä, niin suosittelemme vipin hakemista everydaylta. Se ei yllä aivan markkinoiden halvimpien vippien hintoihin, mutta se on ylivertainen selkeydessään.