FERRATUM ON LOISTAVA VIPPI KENELLE TAHANSA

ferratumreview

Asiakaspalvelun tiedot

Sähköposti:
asiakaspalvelu@ferratumbank.fi
Puhelinnumero:
0800 166 208

Aukioloajat:

Arkisin
klo 9-17
Viikonloppuna
klo Suljettu

Sisällysluettelo

Kuka voi saada vipin Ferratumilta?

Ferratumilla ei ole sen vaikeampaa saada vippiä kuin keneltäkään muultakaan. Sinun tulee ainoastaan täyttää seuraavat ehdot ja vipin myöntäminen sinulle on todennäköistä:

  • Olet yli 21 vuotias
  • Luottotietosi ovat kunnossa
  • Sinulla on vähintään 1300€ säännölliset kuukausitulot
  • Kuinka suuren vipin voin saada?

Ferratum tarjoaa asiakkailleen kahdenlaista vippiä ja ne ovat nimeltään Joustava sekä Koroton.

Ferratum tarjoaa kortoton vippiään monien muiden tapaan uusille asiakkaille korottomasti. Maksimissaan voit hakea 300€ korotonta vippiä. Joustava vippi on sen sijaan Ferratumin vanhoille asiakkaille ja sitä on tarjolla jopa 2000€, mutta myös pienemmät summat onnistuvat.

Miten haen vippiä Ferratumilta?

Kuten muutkin vipit, niin Ferratumin vippi haetaan heidän kotisivujensa kautta. Käytännössä tunnistaudut nettipankkitunnusten avulla palveluun, joka tämän jälkeen antaa sinun tehdä maksuttoman lainahakemuksen haluamastasi summasta. Lainahakemuksen voit jättää Ferratumille ihan mihin aikaan tahansa.

Onko lainahakemuksen tekeminen ilmaista?

Kyllä, lainahakemuksen tekeminen on täysin ilmaista.

Ferratum ei myöntänyt minulle hakemaani vippiä, miksi?

Lainahakemuksen hylkäykseen harvemmin sanotaan mitään syytä, eikä lainapalvelulla ole tähän velvollisuuttakaan. Usein hylkäyksen syyt ovat kuitenkin aina samoja ja nämä yleisimmät syyt löytyvät Ferratumin kotisivujen yleisiä kysymyksiä osiosta. Voit sieltä katsoa mikä voi olla sinun hylätyn lainhakemuksen syynä.

Ferratum vippi

Ferratum on erittäin selkeä lainapalvelu ja sivustolle saapuessa sinun tulee ensimmäisenä valita haluamasi lainatuote. Tarjolla olivat siis Kuluton sekä Joustava. Näistä Koroton on tarkoitettu ensisijaisesti Ferratumin uusille asiakkaille ja voit saada sitä 300€ täysin ilman kuluja. Joustava vuorostaan on ainoastaan Ferratumin nykyisille asiakkaille ja sitä onkin mahdollista hakea jopa 2000€.

Koroton vippi on kuitenkin aivan loistava mahdollisuus ensimmäiseksi vipiksi, sillä maksaessasi sen sovitusti ajallaan takaisin siitä ei synny senttiäkään kuluja. Tässä vipissä ei siis tarvitse turhaan miettiä kuinka paljon kokonaiskuluja syntyy, sillä niitä ei synny ollenkaan.

Joustava vippi on sen sijaan hieman monimutkaisempi ja siinä joutuu tekemään jo pieniä laskelmia kuinka paljon kokonaiskuluja lainasta syntyykään. Joustava vipissä sinun tulee maksaa 12,5% nostopalkkio sekä tämän lisäksi 8,5% kuukausikorko. Kokonaiskulut riippuvat siis siitä, kuinka nopeasti sekä minkälaisissa erissä maksat vippisi takaisin.

Ferratumin sivustot ovat siis melko selkeät, mutta kokonaiskulut ilmoittavasta lainalaskurista ei olisi haittakaan.

Vippiä moneen tilanteeseen

Ferratum vaatii vähintään 21 vuoden ikää, jotta he voivat myöntää sinulle vippiä. Ferratumilla on myös melko joustavat takaisinmaksuajat lainatuotteilleen. Korottomalle voit saada takaisinmaksuaikaa 7-30 päivää ja Joustava vippiin huomattavasti enemmän. Joustava vipissä sinun tulee maksaa joka kuukausi takaisin vähintään 12,5% lainasummastasi, mutta takaisinmaksettava summa ei voi myöskään olla alle 150€.

Itse lainanhakuprosessi on erittäin helppoa ja nopeaa tehdä Ferratumilla. Saat nopeasti tietoosi onko lainahakemus hyväksytty ja hyväksytyn lainahakemuksen jälkeen rahat ovat tililläsi todella nopeasti.

Me suosittelemme Ferratumia erityisesti ensimmäiseksi lainaksi, juuri sen kuluttomuuden vuoksi. Kuluton vippi on loistava tapa tutusta pikavippeihin riskittömästi sekä täysin kuluttomasti. Mikäli et ole vielä Ferratumin asiakas ja lainatarpeesi ei ylitä 300€:a, nii suosittelemme ehdottomasti antamaan mahdollisuuden Ferratumille.