Laina.fi on helppo ja nopea lainapalvelu

lainafireview

Asiakaspalvelun tiedot

Sähköposti:
asiakaspalvelu@laina.fi
Puhelinnumero:
0200 30033

Aukioloajat:

Arkisin
klo 7-22
Viikonloppuna
klo 9-21

Sisällysluettelo

Kuva voi hakea vipin Laina.fi:stä?

Vipin voi kuka tahansa yleiset lainaehdot täyttävä yli 20 vuotias Suomen kansalainen. Käytännössä sinulla siis tulee olla vakituinen kotiosoite Suomessa sekä luottotietosi pitävät olla moitteettomassa kunnossa.

Onko vipin hakeminen vaikeaa?

Ei suinkaan, sillä siitä pitää huolen laina.fi:n mainiosti toimivat kotisivut. Saat haettua vippiä erittäin nopeasti ja helposti sivulta löytyvän lainalaskurin avustuksella. Sujuvan vipinhakemisen tärkein asia on lainahakemuksen huolellinen täyttö. Lainahakemuksen jälkeen sinulle tiedotetaan onko lainahakemuksesi hyväksytty vai hylätty. Hyväksytyn hakemuksen tapauksessa voit allekirjoittaa lainasopimuksen sähköisesti pankkitunnusten avulla ja rahat siirretään tilillesi.

Mitä lainahakemuksen tekemisestä veloitetaan?

Lainahakemuksen tekeminen on aina täysin ilmaista, joten voit tehdä sen ilman huolia.

Lainahakemukseni hylättiin, miksi?

Hylkäämiseen saattaa löytyä monia eri syitä, mutta lainanantajalla ei ole koskaan velvollisuutta kertoa sinulle hylkäyksen perusteluita. Paras tapa miettiä hylkäyksen syytä on katsoa laina.fi osoitteesta yleisimmät hylkäysperusteet ja miettiä voisiko joku niistä ollut aiheuttaja myös sinun vippisi hylkäämiseen.

MIKÄ ON LAINA.FI?

Laina.fi:n omistajana toimii jo vuodesta 2005 lähtien toiminut DFC Nordic oyj yhtiö. Tälle yritykselle työskentelee suomessa noin 25 henkilöä, jonka voidaan sanovan olevan jopa tavallista enemmän pikavippiyritykselle. Kyseinen yhtiö on vuosien varrella omistanut useita eri vippipalveluja Suomessa.

Laina.fi piristää visuaalisessa ulkonäöllään

Laina.fi:n kotisivuilta iskee heti ensimmäisenä sen suomalainen sinivalkoinen väriteema, joka on erittäin miellyttävä silmälle. Tärkeimpänä asiana toimii kuitenkin heti kotisivulta löytyvä lainalaskuri, jonka avustuksella itselle mieluisen vipin löytyminen onnistuu erittäin nopeasti ja helposti. Lainalaskuri myöskin esittelee sinulle erilaiset lainatuotteet haluamastasi lainasta. Käytännössä tämä tarkoittaa kertalainaa tai käyttölainaa. Valitsemalla sinulle mieluisen vipin saat lisätietoa muun muassa sen takaisinmaksuajasta. Lainalaskuri ei ilmoita sinulle suoraan lopullisia kuluja vipistä vaan sen sijaan se ilmoittaa kuukautiset kulut. Kokonaiskulut on kuitenkin helppo laskea oman laskimen avustuksella. Loppujenlopuksi saat siis erittäin hyvin tietoa hakemastasi vipistä sekä sen kuluista.

Vipit

Laina.fi ei tee poikkeustaan lainatuotteissaan, vaan se myöskin myöntää monen suuruista vippiä täysin ilman takajaa. Maksimissaan sinulle voidaan teoriassa myöntää 2500€:n vippi, mutta käytännössä sinulle myönnettävän vipin maksimi summa riippuu sinun iästä sekä minkälaiset takaisinmaksuvalmiudet omaat. Tällä tavalla et vahingossakaan saa haettua sinulle liian suurta vippiä ja näin vältytään turhilta ongelmilta. Vippisi suuruudesta riippuen voit saada takaisinmaksuaikaa 1-12kk.

Laina.fi palveluun on helppo tunnistautua omien nettipankkitunnusten avulla. Samalla luot itsellesi palveluun PIN-koodin, jonka avulla voit tulevaisuudessa kirjautua laina.fi lainapalveluun. Laina.fi ei koskaan veloita lainahakemuksen tekemisestä ja voitkin tehdä sen mihin aikaan tahansa viikon jokaisena päivänä. Hakemukset käydään läpi joka päivä 07 – 23, joten tämä on myös aikaväli milloin vippi voidaan sinulle maksaa. Lainahakemukset käydään läpi perinteisesti erittäin nopeasti ja näin ollen rahat ovat tililläsi normaalisti jo samana päivänä lainahakemuksen jättämisestä.

Myös Laina.fi asiakaspalvelu palvelee sinua myöskin maanantaista perjantaihin 07:00 – 23:00 sekä viikonloppuisin klo 9 – 21. Sinun on mahdollistaa tavoittaa asiakaspalvelu s-postilla sekä puhelimella. Laina.fi sivustolta löydät asiakaspalvelun yhteystiedot niitä tarvitessasi.

Me voimme suositella varauksetta Laina.fi palvelua vipin hakemiseen. Mikäli et kuitenkaan vielä ole täysin varma tästä vaihtoehdosta, niin voit myös jatkaa muihin vippeihin tutustumista sivustomme kautta.