Millainen lainapalvelu Lainasto on?

lainastoreview

Asiakaspalvelun tiedot

Sähköposti:
asiakaspalvelu@gfmoney.fi
Puhelinnumero:
0600 30 6000

Aukioloajat:

Arkisin
klo 09-17
Viikonloppuna
klo Suljettu

Sisällysluettelo

Kenelle vippi myönnetään?

Vippi myönnetään kenelle tahansa Suomen kansalaiselle, jolta löytyy vakituinen osoite Suomesta. Tämän lisäksi hakijalta edellytetään s-posti osoitetta, nettipankkitunnuksia sekä suomalaista puhelinnumeroa. Myös luottotiedot tulee olla kunnossa.

Onko vipin hakeminen vaikeaa?

Ei laisinkaan. Lainastolta on erittäin hakea vippiä sähköisen lainahakemuksen avulla. Tee lainahakemus Lainasto.fi sivustolla ja odota, että saat vastauksen lainahakemukseesi. Myönteisen päätöksen kohdalla saat rahat tilillesi lähes samantien.

Onko lainahakemuksen tekeminen kallista?

Ei lainkaan, sillä laina hakemuksen tekeminen on täysin ilmaista 24/7.

Miksi en saanutkaan hakemaani vippiä?

Vippihakemuksen hylkäämiseen saattaa löytyä monia eri syitä, mutta Lainaajalla ei ole velvollisuutta ilmoittaa sinulle hylkäyksen syytä. Hylkäyksen syyt ovat kuitenkin normaalisti melko samat kaikille. Syitä voivat olla huonot luottotiedot, puutteelliset tai virheelliset tiedot lainahakemuksessa tai riittämättömät kuukausi tulot esimerkiksi.

MITÄ MINUN TULEE TIETÄÄ LAINASTOSTA?

Lainaston omistaa Lainasto Oy niminen lainapalvelu. Kyseessä ei ole mikään iso yritys, vaan se työllistää vain kourallisen työntekijöitä. Lainaston varsinainen toimipiste sijaitsee Turussa ja sen voidaan sanovan olevan melko uusi lainapalvelu toimiessaan vain 5 vuotta markkinoilla vuoteen 2016 mennessä.

Vipin hakeminen on helppoa

Vipin hakeminen lainastolta ei ole millään tapaa vaikeaa ja saapuessasi lainaston sivustolle, sinulle käy varmasti heti selväksi millä tavalla vippiä haetaan. Iso miinus Lainastolle tulee kuitenkin, siitä että sen lainamittari ei kerro minkäänlaista hintaa hakemallesi lainalle. Voit ainoastaan valita haluamasi lainasumman ja sen jälkeen sinut siirretään jo tunnistautumaan pankkitunnusten avulla. Tästä täytyy ehdottomasti antaa iso miinusta, sillä edes suuntaa antava hinta-arvio loisi huomattavasti läpinäkyvyyttä hommaan.

Mitä tarjonnasta löytyy?

Lainasto tarjoaa monipuolisesti erilaisia vippejä 2000€:n asti, mutta kuten jo aikaisemmin mainitsimme, niin ensilainaa on mahdollista hakea maksimissaan vain 400€. Lainasto myöntää tämän 400€:n suuruisen vipin kaikille täysi-ikäisille, mutta jos haluat hakea tätä suurempaa vippiä, niin sinulta edellytetään myös vähintään 21 vuoden ikää. Lainasto myöskin kertoo, että se vastaa 90%:iin lainahakemuksista 10 minuutin sisällä. Lainasto on siis erittäin nopea lainapalvelu suurimmassa osassa tilanteita.

Lainasto keskittyy vahvasti, niin sanottuihin pikavippeihin takaisinmakuajoissaan. Tämä tarkoittaa sitä, että takaisinmaksuaikaa saa maksimissaan 30 vuorokautta. Hätätilanteissa on kuitenkin mahdollista yrittää pyytää 15 vuorokauden lisämaksuaikaa vipille. Itse lainahakemus onnistuu sähköisesti pankkitunnusten avulla.

Voit jättää lainahakemuksen lainastoon milloin itse haluat, mutta vipit maksetaan ainoastaan aikavälillä 07 – 23 viikon jokaisena päivänä. Asiakaspalveluun voit ottaa yhteyttä maanantaista perjantaihin 09-17. Asiakaspalveluun soittaminen on kuitenkin erittäin tyyristä hommaa sen maksaessa 1,5€ minuutilta. Tästä syystä suosittelemme ehdottomasti hoitamaan nämä asiat sähköpostilla.

Mikäli lainasto kiinnostaa, sinua niin siirry samantien hakemaa vippiä heidän kauttansa.