LIMIITTI VIPPI TIUKKAAN TILANTEESEEN

limiittireview

Asiakaspalvelun tiedot

Sähköposti:
asiakaspalvelu@limiitti.fi
Puhelinnumero:
010 219 5500

Aukioloajat:

Arkisin
klo 24/7
Viikonloppuna
klo 24/7

Sisällysluettelo

Miten suuren vipin voin saada?

Limiitti tarjoaa vippiä suuruudeltaan 50 – 2000€. Näille summille saat maksuaikaa 45 vuorokautta tai enemmänkin mikäli haluat kalliimpaa osamaksua. Limiitin ehdoton hittituote on sen tarjoama 500€:n kuluton vippi.

Kuinka vippiä haetaan Limiitiltä?

Vipin hakeminen hoidetaan sähköisellä lainahakemuksella, jonka voit tehdä Limiitin kotisivuilla. Lainahakemuksen tekeminen on nopeaa sekä helppoa ja saat siihen vastauksen vain muutamassa minuutissa.

Miten paljon minulle tulee kuluja lainahakemuksen tekemisestä?

Lainahakemuksen tekemisestä ei synny mitään kuluja, vaan se on täysin ilmaista.

Minulle ei maksettu vippiä, mutta en tiedä miksi

Vippisi voidaan hylätä monesta eri syystä. Valitettava lainapalvelulla ei ole minkäänlaista velvollisuutta ilmoittaa sinulle hylkäyksen syytä. Parhaiten voit selvittää hylkäyksen syyn etsimällä lainapalvelun sivustolta yleisimmät syyt lainahakemuksen hylkäämiseen. Sieltä usein löydät myös syyn sinun lainahakemuksen hylkäämiseen.

LIMIITTI VIPPI

Limiitin omistaa vuonna 2006 perustettu Tact Finance Oy eli voidaan puhua suhteellisen kokeneesta yrityksestä. Kyseinen yhtiö tarjoaa lainapalveluita Suomen lisäksi myös Ruotsissa sekä Puolassa. Jo pelkästään Suomessa Limiitillä on tuhansia ja tuhansia asiakkaita. Kyseessä on siis melkoisen suosittu lainapalvelu, eikä syyttä.

Selkeää vippiä

Limiitti noudattaa monen muun lainapalvelun tavoin sinivalkoista teemaa sivustollaan. Lisäksi totutusti lainalaskuri löytyy heti etusivulta ja sen avulla onkin vaivatonta valita itselle paras vippi. Lainlaskuri ilmoittaakin samantien kuinka paljon vipistä koituu sinulle kuluja maksaessasi sen takaisin viimeistään seuraavan kuun viimeisenä päivänä. Limiitti tarjoaa tällaisia lainoja täysin ilman kuluja maksimissaan 500€. Suuremmissa lainoissa se veloittaa 15% nostoprovision. Hinnoittelu on siis erittäin selkeää eikä missään nimessä markkinoiden kalliimmasta päästä. Vipin voi myös maksaa takaisin pienemmissä erissä ja pidemmällä takaisinmaksuajalla, mutta tällöin vipin kulut myöskin nousevat tuntuvasti. Tällaisen vipin todellisen kulut on myöskin huomattavasti vaikeampi laskea, sillä kaikki riippuu siitä minkä suuruisissa erissä maksat vipin takaisin.

Limiitin vipit

Limiitti tarjoaa käyttöösi 2000€ tai 3000€ luottotiliä. Tällaiselta tililtä voit oman mielesi mukaan nostaa vippiä juuri sen hetken tarpeen mukaan. Ensimmäinen nosto 500€:n asti on ilmainen, mutta sen jälkeen sinulta veloitetaan 15% nostopalkkio. Hyväksytyn lainahakemuksen jälkeen voit nostaa rahaa luottotililtäsi erittäin joustavasti sekä nopeasti aina kun sitä tarvitset.

Limiitti myöntää sinulle luottotilin vain ollessasi yli 22 vuotias. Tämän nuoremmat eivät voi valitettavasti hakea vippiä Limiitiltä. Vipin hakemiseen tarvitse myöskin s-posti osoitteen, puhelinnumeron sekä nettipankkitunnukset. Luottotietosi tulee myös olla moitteettomassa kunnossa. Täyttäessäsi nämä ehdot sekä omaavasi säännölliset kuukautiset tulot voit olla melko huoleti, että lainahakemuksesi hyväksytään.

Limiitti on paras vaihtoehto silloin, kun pysty maksamaan vipin takaisin yhdessä erässä. Mikäli haluat maksaa sen useammassa erässä, niin limiitin vippien minimilyhennys on 20%. Summan tulee kuitenkin aina ylittää 50€. Vipin loppusumman voi toki maksaa kokonaisuudessaan takaisin ihan milloin se vain sinulle sopii. Tämä kannattaakin tehdä aina kuin vain mahdollista, jotta vältät ylimääräiset korkokulut.

Me pidämme Limiitti erittäin hyvänä vaihtoehtona etenkin lyhyemmän vipin hakemiseen sen selkeän sekä edullisen hinnoittelun takia. Kannattaa ainakin antaa mahdollisuus kuluttoman vipin, kautta jonka avulla voit kokeilla limiittiä täysin ilman mitään kuluja.