Suomilimiitti tarjoaa nyt uutta edullisempaa lainaa

suomilimiittireview

Asiakaspalvelun tiedot

Sähköposti:
asiakaspalvelu@suomilimiitti.fi
Puhelinnumero:
010 2171 011

Aukioloajat:

Arkisin
klo 8-16
Viikonloppuna
klo Suljettu

Sisällysluettelo

Voinko minä saada vippiä Suomilimiitiltä?

Suomilimiitti vaatii lainanhakijoiltaan vähintään 21 vuoden ikää sekä vakituista osoitetta Suomessa. Luonnollisesti myös luottotiedot tulevat olla kunnossa ja sinulla tulee olla myös jonkinlaiset säännölliset kuukausitulot, joilla vippi voidaan maksaa takaisin.

Miten voin sitten hakea sen vipin?

Vippi haetaan helposti ja kätevästi suoraan Suomilimiitti.fi osoitteesta. Voit tehdä siellä ilmaisen lainahakemuksen, jonka jälkeen saat nopeasti tietoosi myönnetäänkö sinulle vippiä vai ei.

Mitä lainahakemuksen tekeminen maksaa?

Lainahakemuksen tekeminen ei maksa mitään, vaan on täysin ilmaista.

Lainahakemukseni hylättiin

Lainahakemuksia hylätään usein ja lähes aina hylkäyksen takaa löytyvä samat syyt. Mikäli lainahakemuksesi hylättiin tai sinua askarruttaa yleisimmät syyt, niin löydät ne Suomilimiitti.fi sivustolta. Tarkista sieltä mikä voisi olla syynä sinun lainahakemuksesi hylkäykseen.

SUOMILIMIITTI VIPPI

Suomilimiitin omistaa JW-Yhtiöt Oy, joka tunnetaan aikaisemmin muun muassa Reissuluotto lainapalvelusta muutama vuosi takaperin.

Vippiä edullisesti ja helposti

Suomilimiitin kotisivu on erittäin tyylikäs kokonaisuus, josta löytyy helposti itse kullekin se sopiva vippi. Tärkeimpää osaa esittää tietysti heti kotisivulta löytyvä lainalaskuri, jonka avulla sopivan lainan lasku onnistuu helposti sekä vaivattomasti. Tämä kuitenkin siinä tapauksessa, että vippi maksetaan takaisin seuraavan kuun viimeiseen päivään mennessä. Mikäli lainaa halutaan useammaksi kuukaudeksi, niin kokonaiskulut riippuvat siitä missä ajassa sekä minkä kokoisissa erissä maksat vipin takaisin. Suomilimiitin hienous piilee ehdottomasti kuitenkin sen kuluttomassa ensilainassa, jota voi saada jopa 1000€. Se on markkinoiden paras tarjous korottomissa vipeissä.

Mikäli lainantarpeesi ei siis ylitä paljolti kahta kuukautta eikä tuhatta euroa, niin Suomilimiitti on aivan varmasti sopiva ratkaisu sinulle. Ota kuitenkin huomioon, että sinun tulee olla vähintään 21 vuotta täyttänyt, jotta voit saada vippiä Suomilimiitiltä. Voit tehdä lainahakemuksen milloin tahansa ja se on täysin ilmaista. Vipit kuitenkin myönnetään ainoastaan Suomilimiitin aukioloaikoina, jotka ovat maanantaista perjantaihin klo 9 -21 sekä lauantaisin klo 11 – 19.

Yleinen hinnasto

Kuten mainittu, nii Suomilimiitti tarjoaa 1. vipin täysin ilman kuluja sen uusille asiakkaille. Mikäli olet jo käyttänyt tämän tarjouksen tai haet yli 1000€ vippiä, niin sinulta veloitetaan 15% nostopalkkio hakiessasi vippiä. Muita kuluja vipistä ei synny, kunhan maksat sen takaisin ennen seuraavan kuun viimeistä päivää. Mikäli haluat enemmän takaisinmaksuaikaa, niin sinulta peritään myös 8,9% kuukausikorko. Vippi on siis paras maksaa takaisin kuin se vain on suinkin mahdollista.

Suomilimiitti on kuitenkin ehdoton vaihtoehto kaikille, jotka hakevat vippiä, joka mahtuu Suomilimiitin korottoman vipin tarjoukseen. Se on ainutlaatuinen tarjous Suomessa ja parhaimmillaan voit saada lähes 2kk maksutonta takasinmaksuaikaa ilma nostopalkkiota. Tästä ei tarjous enää paljon parane. Mikäli kuitenkin etsi hieman suurempaa vippiä tai mahdollisesti haluat pidempää takaisinmaksuaikaa, niin suosittelemme selaamaan myös muita sivuiltamme löytyviä vippejä. Muussa tapauksessa siirry samantien vipinhakuun Suomilimiitiltä.