Vivuksen uudistunut laina tarjoaa nyt enstistäkin edullisempaa luottoa

vivusreview

Asiakaspalvelun tiedot

Sähköposti:
asiakaspalvelu@vivus.fi
Puhelinnumero:
0600 550 750

Aukioloajat:

Arkisin
klo 9-17
Viikonloppuna
klo Suljettu

Sisällysluettelo

Kuka saa vippiä Vivukselta?

Vippiä Vivukselta saa seuraavan lainen henkilö:

  • Ikää vähintään 20v
  • Luottotiedoissa ei merkintöjä
  • Suomen kansalainen sekä vakituinen kotiosoite Suomessa
  • Omistuksessa nettipankkitunnukset, puhelinnumero sekä sähköposti-osoite

Miten vippiä haetaan?

Vipin hakeminen Vivukselta on helppoa ja yksinkertaista. Sinun tulee ainoastaan siirtyä Vivus.fi ja täyttää ilmainen lainahakemus.

Lainahakemuksen teko on todella ilmaista?

Kyllä, voit aina tehdä lainahakemuksen ilmaiseksi eikä se sido sinua vielä mihinkään.

Voidaanko lainahakemukseni hylätä?

Kyllä, lainahakemuksia hylätään melko usein. Useimmiten hylkäysten syynä on myöskin samat syyt. Nämä syyt voit lukaista vivus.fi, josta löytyy kaikki yleisimmät syyt lainahakemuksen hylkäykseen. Vivuksella ei kuitenkaan ole velvollisuutta ilmoittaa sinulle miksi lainahakemuksesi on hylätty.

VIVUS VIPPI

Vivuksen omistaa 4 Finance Oy, joka tarjoaa lainapalveluja myös monessa muussa Euroopan maassa. Muun muassa Tanskassa, Ruotsissa, Espanjassa sekä monissa muissa maissa.

Vivus tunnetaan

Vivus on hyvin todennäköisesti yksi tunnetuimpia lainapalveluja Suomessa. Se näkyy ja kuuluu meidän kaikkien elämässämme ja monet suomalaiset ovatkin löytäneet sen omaksi lainapalvelukseen. Se onkin loistava lainapalvelu kenelle tahansa, joka etsii luotettavaa sekä toimivaa vippiä. Vivuksen ehdottomasti suosituin tuote on sen tarjoama 400€ kuluton ensilaina, joka nimensä mukaisesti tarkoittaa kulutonta vippiä uusille asiakkaille. Tarjolla on kuitenkin myös suurempia vippejä, maksimissaan kuitenkin 2010€. Kaikille vipeille annetaan takaisinmaksuaikaa 30 vuorokautta.

Vivus on todella luotettava lainapalvelu, joten mikäli olet yli 20 vuotias luottotietoinen suomalainen, niin voimme ehdottomasti suositella Vivusta sinun lainapalveluksi.

Kuten normaalisti, niin myös Vivuksella voit tehdä lainanhakemuksen ihan milloin se sinulle itselle parhaiten sopii. Hyväksytyn lainahakemuksen jälkeen rahat ovat tililläsi normaalisti noin 15 minuutissa. Vivus maksaa lainojaa joka päivä klo 07:00 – 23:00. Yöllä tehdyt hakemukset tulevat siis käsittelyyn heti seuraavan aamuna. Näin ollen hyväksytyn lainahakemuksen kohdalla rahat ovat aina hyvinkin nopeasti tilillä

Kulutonta vippiä

Vivuksen ehdoton hittituote on sen tarjoama 400€ kuluton vippi, jolle saa aina takaisinmaksuaikaa 30 vuorokautta. Tämä tarjous on voimassa kaikille uusille asiakkaille. Hoidettuasi tämän vipin kunnolla, sinulla on tämän jälkeen mahdollisuus hakea vippiä jopa 2010€. Vivuksen vahvuudet eivät kuitenkaan ole näissä suuremmissa vipeissä, vaan nimenomaan kuluttomassa maksimissaan 400€:n vipissä. Mikäli ensivippi tarjous on jo käytetty, niin kannattaa vertailla hintoja myös muissa lainapalveluissa tämän sivuston avustuksella.

Joka tapauksessa Vivus on varmasti yksi Suomen suosituimpia vippejä aivan syystä. Palvelu toimii ja rahat ovat nopeasti tilillä. Kaikesta näkee vuosien kokemuksen lainamarkkinoilla ja näin ollen Vivukselta saat normaalisti luotettavaa sekä toimivaa palvelua. Mikäli lainantarpeesi on yli 400€ tai Vivuksen ensilaina on jo käytetty, niin kannattaa vertailla kaikki vipit etusivulta löytyvän vippivertailun kautta.